Intenziv delavnica – Zdravljenje notranjega otroka

POGLEJ SI VIDEO IN SE PRIJAVI TU

Se spomniš otroštva? Otroških dni, kateri bi morali biti brezskrbni, s polno ljubezni.
Če te vprašam kakšni spomini se ti pojavijo, ko pomisliš na otroštvo? So lepi ali boleči? Česa se spomniš?
Nekaj let nazaj sem se spominjala le bolečin iz otroštva. Bolečih spominov in vsakič so na dan privrela čustva besa, jeze in bolečina. Bolj ko sem želela to spremeniti, slabše je bilo. Poskušala sem vse mogoče tehnike, delala z osebno coachinjo, vendar kot, da je bilo tega preveč. V podzavesti se je tako močno usidralo vse skupaj, da me je držalo nazaj in zaviralo pri čisto banalnih in vsakdanjih stvareh.
Nekega dne sem našla. Pomoč katero sem iskala. Mentorico. Jo poznaš? Darjo Sekulić.
Na delavnici Zdravljenje notranjega otroka, sem vsakič, ko sem se je udeležila sprostila eno ogromno kepo te zastale energije, ki se je zadrževala v podzavesti. Se kdaj ujameš, da se vrtiš in nikakor ne zmoreš narediti koraka naprej? Čeprav si močno želiš. Teorijo vso poznaš, ni pa rezultata. Poznaš to? To je bila moja pot. Vsakič ko vodim delavnico, se sproščajo te kepice iz podzavesti še naprej, vendar so te veliko manjše. Zdaj sem našla notranji mir, svojo moč, srečo znotraj sebe.
Deluje na vseh področjih v življenju, ker kar je znotraj nas, to privlači zunanje situacije. Ko se sčistimo navznoter, nam zunanji svet pokaže tudi lepša ogledala zunaj.

TERMINI DELAVNIC: 2.3.2019, 6.4.2019, 11.5.2019, 15.6.2019